Artur111. Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Nick:Wiek:Doświadczenie (w byciu adminem):Znajomość AMXX (W skali 1-10):Staż w CS-sie:Steam / NonSteam:Dlaczego Ty:Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Kontakt: Nick:Artur111 Wiek:14 lat nie równac mnie z innymi moimy podaniami bo one byli na odwal zrobione I wiek mój jest za maly to wiem Doswiadczenie (w byciu adminem):Nigdy nie bylem adminem serwera Znajomosc AMXX (W skali 1-10):No tu chyba moze byc 1-2-3 cos kolo tego Steam/NonSteam:NonSteam Dlaczego ty:Bo juz walnie adminow podchodzilo a pozatym dlaczego ten serwer moze mniec +1 admina:) Czas jaki dziennie poswiecasz na Cs-a:Zalezy od dnia jak mam dobry chumor to nawet kolo 8h Kontakt:Z tym moze byc problem ale prosze pisac mi na mój profil (Artur111. ) Dziekuje kazdemu kto wszedl I napisal post pod moim podaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur111. Posted April 18, 2016 Author Share Posted April 18, 2016 Ignorowac ten post Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx_Botor_xXX Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Chłopie ile razy mam ci to pisać...? Masz aktywnego bana na jednym z serwerów. Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Dwa aktywne bany uniemożliwiają Ci ubieganie się o to stanowisko. http://www37.zippyshare.com/v/KopysODs/file.html @ , @Danke:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...