WWWWW Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Nick: WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW (25 x W) Wiek: 26 LAT Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś byłem adminem na starej szkole . Znajomość AMXX (W skali 1-10): Kwestia przypomnienia paru rzeczy jak ktoś to douczy mnie , myślę że 5,5 - 6,5 Staż w CS-sie: Około 10 lat , konto steam od 24 października 2007 roku , przedtem nonsteam . Steam / NonSteam: Steam , STEAM_0:1:16683844 Dlaczego Ty: Brak admina często na serwerze przez to często dochodzi do sytuacji w której gra 5 ludzi , jak się na serwerze uzbiera 10 - 15 ludzi wchodzi oczywiście pod bot z aimem lub czymś podobnym to na serwerze zostaje max 2 ludzi . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Myślę że około 2- 3 godzin dziennie . Czasami więcej . Kontakt: GG 10484630 http://www.gametracker.com/player/WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW/80.72.33.52:27480/ Czasami grałem na innych nickach , typu UZIK , lub WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW w zależności ile wpisałem WW Link to comment Share on other sites More sharing options...
biegam po śniegu Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Ja bym dał szansę, ze względu na fakt, że adminów serwera można policzyć na palcach jednej ręki... Ogarnięty, często zgłasza mi na steam żeby szukać admina. Tylko tygodniówkę buśka popraw i będzie gitara. Okres próbny, 2 tygodnie? Edit/ Aa, obowiązkowo 1 nick Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoyteceK Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Ja też dałbym szansę, nawet dzisiaj, kiedy wszedłem po dłuższej przerwie na serwer, to kilku latało odpalonych a admina brak, z czego ludzie zaczęli wychodzić. A czemu na tak? Ogarnięty,wiek, mikro, coś tam strzela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR KU*WA Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Bardzo dobrze sprawuje się jako gracz. Zgłasza na @u, wprowadza miłą atmosferę na serwerze. Godzinówki dobij tygodniowe! Wielkie TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooD Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Jestem na Tak Miałem nie jedną okazję z nim pograć, nie było problemów, mikro posiada, dogadać się z nim można, zgłasza u@, kultura jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yesey Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 YES +Steam +Wiek +Kultura +Troche słaby no ale może sie nauczy grać Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiNg21 Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 tak wiek mikro steam kultura ogarniety Link to comment Share on other sites More sharing options...
WWWWW Posted April 20, 2016 Author Share Posted April 20, 2016 YES +Steam +Wiek +Kultura +Troche słaby no ale może sie nauczy grać Naucze Cie grać Uzikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
heXa Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Jestem na tak. Miło się z nim gra na serwerze, wiek, steam, kulturalny, dobry gracz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellyfish. Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Podanie przyjęte, odezwij się na steamie w celu dogadania szczegółów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellyfish. Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...