Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Nick: FenomeN Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: NoSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/AsToR%20%3AD/80.72.40.110:27034/ Dlaczego TY .!: Za każdym razem gdy wejdę na serwer widzę nie miłą atmosferę + pare ludzi na wspomagaczach wtedy muszę kręcić demko. Chciałbym zapobiec aktywności cheater'ów na serwerze. Jest bardzo mało aktywnych adminów na serwerze i nie ma komu to zgłaszać. Bardzo zależy mi na miłej grze, ponieważ jest to najlepszy serwer na jakim grałem i gram aktualnie. Jestem miłą oraz uczciwą osobą chętną do pomocy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5h Kontakt: GG: 47578284 PS. Jeżeli w skład admina wchodzą jakieś premium, mogę przyjąć admina bez nich, ponieważ chcę tylko uspokoić atmosferę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Jestem na Tak. Aktywny na serwerze i szybko wbije godziny. Adminów potrzeba na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProSatanek Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 kpina jakaś masz perma - na dopalaczach grasz... // zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProSatanek Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...