#RELOP Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Program, którym się posługujesz:Adobe Photoshop CS6 W czym się specjalizujesz:Typem Grafiki, w którym czuje się pewnie to sygnatury. Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki:2 tygodnie (Wiem, że mało, lecz widać efekty) Kilka Twoich prac: Prace może nie są najlepsze, lecz myślę, że dla użytkowników wystarczą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Jestem na tak -1 praca to cudo! -Użytkownikom spokojnie wystarczą prace na takim poziomie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Pierwsza praca ligowa i raczej w tym kierunku powinieneś zmierzać. Trzecia i czwarta propozycja już średnio mnie przekonują, napis i tło nie współgrają ze sobą. Moją wypowiedź traktuj jako ocenę amatora. Masz moje tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Jeśli się nie mylę to już wcześniej bawiłeś się grafiką i nieźle Ci szło. Pierwsza praca bardzo fajna. Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Jestem na nie, sorki Relop - Tylko pierwsza praca wg mnie zasługuje na uznanie - Sygnatury Ci jakoś nie wychodzą, zwłaszcza ta animacja - Napisy i rendery słabo wpasowane Ale... próbuj! Trening czyni mistrza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Jestem na tak tylko nie twórz czegoś co ci słabiej idzie (3,4 praca) tylko poćwicz i dopiero podsyłaj prace tego typu. Popracuj nad avatarami bo jak tylko sygnaturki będziesz robić to cienko bedzie zmierzaj w kierunku takich prac jak pierwsza takie prace są odlotowe i każdemu podpasuje powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Jestem na nie ;/ Robisz pracę w PS powinieneś dobrze to robić, czytaj tutki, a na pewno ta posada będzie twoja. Prace są słabe nawet jak na użytkowników Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Pierwsza praca mistrzowska i reszta na dobrym poziome. Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Nad pracami bym na Twoim miejscu jeszcze trochę popracował, lecz myślę, że dla użytkowników wystarczą. Na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 A mówiłeś że nie będziesz startował na grafika ;D. Jestem na TAK i myśle ze sb poradzisz ;]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Będe na tak jak zrobisz mi poradnik jak zrobić migający napis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Będe na tak jak zrobisz mi poradnik jak zrobić migający napis Omg i tylko dlatego będziesz na tak? ;ooooooo Jestem na TAK ; Zawsze ładne prace mi robiłeś i robisz. Dasz rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
gURna picza Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Pierwsza praca cudo. Jestem na tak. Kiedyś, miałeś tą posadę i spisywałeś się dobrze. Masz mój głos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leeeeebo? Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Prace dla mnie ok. Mam nadzieję że pomożesz gronu graficznemu w pracach, a nie jak Ci inni co zostali ładnie pożegnani. jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Omg i tylko dlatego będziesz na tak? ;ooooooo Jestem na TAK ; Zawsze ładne prace mi robiłeś i robisz. Dasz rade Jescze dlatego że ładne prace ( szczególnie moja i shootera ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JNSRR Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Więc tak: - pierwsza praca cudo <3 - druga Tobie nie wyszła, za bardzo postacie się zlewają z tłem. - trzecia i czwarta jest ok, lecz mogły być lepsze Jestem na tak. @nazi Tłumaczyłem Ci to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Również na tak. + bardzo ładne prace ( 1 i 3), nad 2 musisz trochę popracować + jesteś aktywnym użytkownikiem + zapał do pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Jestem na TAK Pierwsza praca w kosmos odpalona. Reszta ujdzie Przyda się wsparcie dla grafików bo widać że masz potencjał na wykonywanie takich prac Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albandi Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Jestem na TAK prace ładne najbardziej spodobała mi się pierwsza twoja praca . Liczę że dostaniesz się do senkcji Grafika . Pozdarawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Jestem na Tak. + Wszystkie pracę mi się twoje podobały. + Dużo postów. + Długo na forum. HATERS GONNA HATE UnBan Team Inne: Admin COD Płeć:Mężczyzna Gram na:DD2 #1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vEq.! Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Będe na tak jak zrobisz mi poradnik jak zrobić migający napis Serio? Zajmujesz się "podobno" grafiką rok i kilka miesięcy i nie potrafisz zrobić migających napisów ?... A co do podania, to jestem na tak, prace są na poziomie szczególnie ta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydlak Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Pracę są fajne. z czasem będzie lepiej Jestem na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProSatanek Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 jestem na TAK podobają mi się jego prace - każdy się uczy i myślę że przez prace jakie będzie miał do roboty to podszkolą jego i z czasem będą na wysokim poziomie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Prace może nie są jakieś wybitne, ale jak na mój gust są ładne i uważam, że Relop będzie starał się wykonywać zlecenia, ponieważ jak wiadomo już trochę na sieci jest. Tak więc powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Jestem na tak, bardzo fajne pracze zwłaszcza ta pierwsza Link to comment Share on other sites More sharing options...