Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Nick:zielarz Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na 3 serwach cod mod Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: około 4/5 lat Steam / NonSteam:NonSteam ale postaram sie wykupić Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Narazie mało grałem zaledwie 5 h ale w 1 tydzień to nadrobie. Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem miłym uczciwym graczem chcę pomóc w ogarnięciu serwera finansowo i nie tylko. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Myślę że na taki świetny serwer około 5 h Kontakt:GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie spełniasz podstawowych wymagań+Brak steam. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...