Guest Guest Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Nick:SUCHY^^ Wiek:18 prawie 19 Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo dobre ;] Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 Staż w CS-sie:7 lat Steam / NonSteam:nie stety nie gdyż mi 2 cs-kay ukradli ale na nie długo będzie steam ;] Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/SUCHY%5E%5E/80.72.40.110:27034/ Dlaczego TY .!: jestem dosyć często na serwie ;] mam dużo doświadczenia i nie lubię jak aimy grają Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy jak pracuje bo pracuje na trzy zmiany rano.popołudniu.na noc Kontakt: GG;12353120 Skype:suchyemn2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Brak steam+brak godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...