Guest Guest Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Nick:Minister Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Srednie Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Sid::0:0:11957593 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Minister/80.72.40.110:27034/ Może nie blyszcze przegranymi H ale to nadrabiam serwer jest wyrąbany na Maxxa od Czwartku oko 20 godzine do wczoraj na steami'ie mam przegrane 30 h a 10 h naa tym serwie Ale tu jest prawdziwa gra premke kupilem Bo zaje... serwer Dlaczego TY .!:Ponieważ jak kazdy wie to jets Cod Mod a do tego DM a cziterow na takim serwie jets od Groma A adminow malo co jest wiec może bym sie sprawdzil Chciałbym byc na tym stanowisku na okres próbny ZGODZCIE SIE Zobaczycie ze sb dam rade :0 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:okolo 5 h prawie wszystko na tym serwie Kontakt:Steam Minister111 PW GG sb pobior Dajcie mi sie Wykazaćkazdy wie ze malo admow na tym serwie gra a ja bym byl najbardziej aktywnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Brakuje ci troszkę godzin, dobij do wymaganych 30h i poproś kogoś o otwarcie tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...