Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Program , którym się posługujesz: Gimp 2.0 W czym się specjalizujesz: Sygnatury. Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: Około 3 miesięcy Kilka Twoich prac: 4 Sygnaturki z wykorzystaniem C4D przerobieniem cieni oraz dodaniem teksturek , napisu , neonu do napisu ;]. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Ja jestem na tak Prace bardzo ładne Staranne Nadajesz się jak na 3 mies grafiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jestem na Tak prace fajne,ciekawe można dać ci szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Shooter. Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jestem na TAK. Twoje pracę są ładne. Można dać Ci szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leeeeebo? Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 A ja jestem na Nie. Spamujesz w podaniach, wróciłeś na sieć i wszystko chcesz od zaraz. Temu na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 A ja jestem na Nie. Spamujesz w podaniach, wróciłeś na sieć i wszystko chcesz od zaraz. Temu na NIE. Wow koleś chyba się zagalopowałeś ;]. Wróciłem na sieć i dlatego nie mogę mieć grafika ? Bawie się grafiką i chciałbym dołączyć do innych więc to że pisze odpowiedzi w podaniach to także jest spam ? Pozdrawiam ;] @Edit Dobrze proszę pana ;x. Podanie o admina na Jailu jeżeli nie umiesz czytać było z powodu 0 aktywności administracji. Podanie o grafika nie ma z tym nic związanego ponieważ chciałbym zostać grafikiem . JailBreak a Grafika to dwie różne dziedziny więc jeżeli dla cb 2/3 tygodnie na Jailu a Grafice to jedno i to samo to pozdrawiam. Podania o grafików ocenia się po stworzonych pracach a nie po tym co było na innym serverze. Pozdrawiam Aaa i jeszcze jedno , za mały dla koleś ? co ty masz 30 lat że mam się do cb zwracać panie profesorze ? Sory ale mnie śmieszysz ;]. Pozdrawiam x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gURna picza Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Fajne prace, ciekawe. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 podobaja mi sie , jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
leeeeebo? Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Po pierwsze nie koleś, bo na to jesteś jeszcze za mały, i nie jesteś kumplami. Po drugie, podanie za podaniem, a dopiero wróciłes. Owiewa mi kim tutaj wcześniej byłeś, ale zasady są krótkie i jasne. A po trzecie podanko twoje : http://multi-head.pl/topic/24003-powrót-na-stare-stanowisko-mrles/#entry137810 i wypowiedzi innych. Mówi to samo za siebie. Nie ta chwila, nie ten moment. A graficy dają sobie radę aktualnie bardzo dobrze. ps. Uzasadnienie: Aktywność to nie wszystko, prosiłem Cie o złożenie podania za 2/3 tygodnie ale wolałeś po swojemu. Jeszcze za wcześnie. pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Camp to co że wrócił? Aktywność nadrobi. Po 1. Chodzi tu o grafike jak nie wiesz. A wypowiedziałeś się o tym ze wrocil i juz podanie więc? Spamuje bo chce wyjaśnic .. co ma spam do grafiki? No weź troszku się zastanów a potem dopiero się wypowiadaj. Przepraszam ze wypowiedzialam sie 2 raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Tak, fajne prace, przejrzyste. Masz talent Pokaż jeszcze jak robisz avki to na pewno mi zrobisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 @TeeZ Temat avki dodałem swoją propozycje jeżeli słabo widoczny napis poprawie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Prace szczerze powiedziawszy takie sobie, ale do wykonywania zleceń w sam raz, większość użytkowników nie ma dużych wymagań, jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Prace dobre, jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
preson Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Prace na słabym poziomie, nic ciekawego, rendery nie wtopione a same prace są nie dopracowane(popatrz poniżej). Jednakże zważając na osoby które piszą zlecenia, jestem w stanie dać Ci tak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jestem NA stanowcze nie! Prace slabe, szczegolnie ta 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jestem na Tak bardzo fajne grafiki Nadajesz sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jestem neutral. Prace mi sie podobają ale czegoś brakuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jestem neutral, Twoja prace nie porywają, radzę Ci poćwiczyć i wtedy złożyć podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 @mexx Tak wiem one są robione na szybko mógłbym po pixelku doprawić rander dodać więcej cieni wyostrzyć itp ale to były robione prace na szybko ;] @Edit Przy tej grafice troche więcej posiedziałem niż nad wszystkimi owymi w podaniu ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jestem na Tak pracę ladne dla oka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Masz bardzo ciekawe prace nadajesz sie a takich tu nam potrzeba.Masz moje TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Prace nie są najgorsze, jednak na moje oko 'każda z nich jest taka sama'. Używając renderów przyłóż się a nie wstawiaj z uciętymi krawędziami. Jeżeli wstawisz mi avatar o tematyce CS 1.6 (często są takie zlecenia) I sygnaturę o tematyce "dziewczyny/kobiety/laski" to będę na tak. Jeżeli potrafisz robić tylko sygnatury, to jestem na Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jedną sygnature kobiety już zrobiłem dla użytkownika FurY [odsyłam do zleceń ;]] a robić moge wszystko tła/avatary/sygnatury/tła na pulpit. Ogółem robie wszystko ale najbardziej specjalizuje się w sygnaturach ;]. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Prace są ładne, widać, że masz potencjał. Niedawno wróciłeś więc musisz podwójnie się starać. Jestem na tak, powodzonka. Link to comment Share on other sites More sharing options...