Guest Guest Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Nick:K3RYSA Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo dobre byłem adminem prawie na każdym serwie na którym grałem Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 bez pisania pluginów Staż w CS-sie:7 lat Steam / NonSteam:Ns niestety Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/K3RYSA/80.72.40.110:27034/ czas niestety krótki ale szybko to nadrobie grając na tym serwie w ciagu tygodnia bede juz miał dużo godzin przegranych , ale chciałbym zaznaczyć że grałem na tym serwie jeszcze jak h@ był Piotr22 na edivision , potem Joakim , i inni właściciele , teraz mam taki czas ponieważ grałem na zombi modach i gungamach ale teraz powracam do cod moda , niektórych graczy także kojarze z tego serwa jak grali wtedy co ja , albo moj tary nick :Zginiesz Dlaczego TY .!:chciałbym pomóc graczą i serwerowi banując graczy którzy nie potrafią grać i używają czitów itp Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-6h czasami więcej Kontakt:47381206 siedze na nim 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 K3RYSA-byłeś dobrym adminem na tym serwerze sam cię pamiętam z tych sieci ale niestety jestem na NIE. Głównym powodem to jest brak steama bez tego nie ma co składać podania,sieć steama wymaga od każdego składającego podanie na admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 wiem stanik ale bede niedługo kupowal jak znajde kogos kto sella tanio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad ek` Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Zakup steama i ponownie staraj się o admina. Do tego czasu popraw aktywność na forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...