Guest Guest Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Kolejnym a zarazem bardzo intrygującym tematem jaki chciałem dziś poruszyć są nowe klasy które pojawiły się na COD MOD 200 LVL. Mówiąc w telegraficznym skrócie, klasy zostały wykonane dzięki pomysłom panów pozdruś 600 oraz equinzy. Klasy stały się bardzo popularne a co najważniejsze nadal mają swoich entuzjastów. Aktualnie ciężko nawet wejść na serwer, który zawsze jest pełny graczy. Czas na dokładne przedstawienie klas o których mowa powyżej.[/align] - Porucznik- jeżeli chcesz poczuć się jak prawdziwy Marines to ta klasa jest właśnie dla Ciebie. Wytrzymałość na obrażenia oraz zwinność to jego mocne strony. Inteligencja: 0 Zdrowie: 40 Wytrzymałość: 70 Kondycja: 70 Bronie: USP, glock 18 Opis: 1/6 z glock/USP. 1/3 z noża. Rozbraja bombę szybciej niż defuse. - Lekarz- co to dużo mówić klasa dla medyków lubiących leczyć samych siebie. Inteligencja: 20 Zdrowie: 35 Wytrzymałość: 30 Kondycja: 30 Bronie: USP, famas Opis: Ma 1/15 famasa. Posiada 3 apteczki. - Reaper (premium) - w polskim tłumaczeniu żniwiarz. Możecie wierzyć lub nie ale ta klasa naprawdę "kosi". Za niedługo pewnie stanie się powodem tematów o tym iż jest za silna. Trzeba pamiętać że klasa ta jest płatna. Inteligencja: 10 Zdrowie: 50 Wytrzymałość: 50 Kondycja: 45 Bronie: USP, m4a1 Opis: Posiada no-recoil (całkowity brak rozrzutu). 1/12 z m4a1. - Rambo- coś dla ludzi lubiących naturę oraz totalną rozpierduchę. Grając nią liczą się tylko same kill'e. Inteligencja: 10 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 40 Bronie: m4a1 Opis: Dostaje plus 15hp oraz pełen magazynek za zabójstwo. - Sztabowy- kolejna klasa związana z wojskiem. Coś dla wielbicieli rakiet. Inteligencja: 10 Zdrowie: 50 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 30 Bronie: mp5navy, deagle Opis: Ma 2 rakiety. - Handguner- nazwa chyba odnosi się do rewolwerowca. Dostajemy 6 pistoletów i stajemy się jak kowboje na dzikim zachodzie. Inteligencja: 0 Zdrowie: 30 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 50 Bronie: p228, elite, fiveseven, USP, glock 18, deagle Opis: 1/2 na trafienie headshoota. Ignoruje wytrzymałość przeciwnika. - Lotnik- lubi bujać w przestworzach. Dzięki podwyższonej liczbie skoków lata sobie po mapie niosąc spustoszenie. Jeżeli nie możesz polatać sobie samolotem no to pograj sobie lotnikiem. Inteligencja: 0 Zdrowie: 30 Wytrzymałość: 30 Kondycja: 50 Bronie: hegranade, xm1014, USP Opis: Ma 3 skoki. Auto BH. Mniej widzialny aż do otrzymania obrażenia. P odsumowując, klas jest naprawdę sporo do wyboru, mówię tutaj także o klasach będących już na serwerze. Z doświadczenia wiem iż sporo czasu trzeba poświęcić aby wybrać odpowiednią dla siebie. Nowe klasy są naprawdę atrakcyjne, więc nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Was na serwer a sami przekonacie się o ich wartości. Do zobaczenia w grze. [align=right] [/align] [align=right] [/align] [align=right]~OST~ [/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Jak juz jest ten temat i to bardzo ladny chciałbym napisać propozycje żeby usunać Klasy którymi nikt nie gra takie jak Morderca (premium) jest zbędna, a z klas zwyklych Cichy Zabojca i Snajper,tak wiem Snajper podstawa Cod moda ale nikt tym nie gra bo jest za słaba A spis klas bardzo ładnie mi sie podoba like Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Ładnie ost to zrobiłeś. Mam dla was niespodziankę. Kiedy dostane pliki klas od aquaxa każda klase ulepsze pod jakąś umiejętność jak i statystyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reprezentant Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Wszystko ładnie ale pamiętaj że mamy jeszcze kilka serwerów i nie skupiaj się nie jednym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Fajnie bardzo przejrzyste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...