Guest Guest Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Program, którym się posługujesz: PhotoShop CS5 W czym się specjalizujesz: Grafika Ogólna Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: rok Kilka Twoich prac: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Prawda jest mało grafików . Prace fajne . Jestem na tak . Choć troche krótko jesteś z nami Link to comment Share on other sites More sharing options...
leeeeebo? Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Jeszcze nie, za krótko dla mnie na forum. Porób coś dla userów, sygny avki etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Nie jestem specem od grafiki ,ale dla mnie on są co najmniej średnie . Jest mało grafików, ale jest nie spełniasz podstawowych kryteriów , na nie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Czemu nie. Prace estetyczne, z gustem, nie powodują epilepsji armią kolorów, ładnie dobrane barwy i przemyślane ułożenie elementów. Mi podobają się bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vEq.! Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Jestem na Tak. Tylko po udzielaj się na forum . + Prace bardzo ładne i estetyczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 1. praca (10/10) po prostu zajebist* 2. praca (9/10) ładnie skomponowałeś tło 3. praca (11/10) moim zdaniem z tych 4 prac, które wstawiłeś ta jest najlepsza, czcionka idealnie dopasowana 4. praca (7/10) praca bardzo ładna, lecz napis nie wciela się dobrze w tło. Jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Jestem na Tak Jest mało grafików. Najlepsza moim zdaniem 3 praca. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Niezle wam nawciskali kitu, jezeli te prace sa dla was dobre. Nie. Dla mnie te prace sa na poziomie amatora, ktory bawi sie grafika od tygodnia - no bo serio, co jest w tych pracach? Rozciagniety stock, bzdurny pattern i niepasujacy do niczego napis. Jezeli naprawde bawisz sie w to rok to proponowalbym zajrzenie do tematow z tutorialami na forach graficznych. Dlaczego tak dosadnie? Bo zlozyles podanie na grafika, ktory badz co badz powinien potrafic COKOLWIEK. Btw, 4 praca to dla mnie jakies nieporozumienie, bo tam jest jedynie napis i ramka na overlay. Dobra, wyplakalem sie juz na temat tutejszych grafikow, teraz kilka porad. Daj sobie spokoj z ramkami, zrezygnuj na razie z napisow, bo to jest trudniejsze niz sie na pierwszy rzut oka wydaje. Zrob kilka poradnikow dotyczacych sygnatur, graffika, ubplanet - swietne fora graficzne z masa tutoriali. Nigdy nie rob prac calkowicie patternowanych - NIGDY. Mozna dodac pattern do pracy w stylu mocno abstrakcyjnym, "kreskowanym" ale tez nie na calosc prac. Popracuj nad kolorami, gradientami bo tutaj widze jeden gradient n-p i koniec. Zadnej zabawy w wymazywanie, czy kontrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Jestem na tak na forum jest mało grafików i prace w miare fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Jestem na TAK ! Powody: - Jest mało grafików, - Twoje prace są bardzo ładne i estetyczne. Jedynym minusem jest twój staż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Na tak - z tego co wiem mało jest grafików, przyda się grafik - prace mi się podobają A forum podciągniesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Prace średnio mi się podobają, ale są wystarczająco dobre dla użytkowników, którym będziesz robił zlecenia. Jestem na tak, nie ma żadnego grafika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydlak Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Na tak, prace bardzo fajne. Popraw tylko aktywność na forum i będzie dobrze ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Prace ładne więc na tak tylko więcej na forum bądź Link to comment Share on other sites More sharing options...