Guest Guest Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Nick:Masohista Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo duże , byłem administratorem ok. 6 serwerów na serwerowni cs-*** .pl , Po za tym [email protected] swojego serwera , i admin jednego ffa Znajomość AMXX (W skali 1-10):9/10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Masohista/80.72.40.110:27034/ (Może nie ma 30 , ale potrzebny jest admin na serwie . Tylu adminów i żaden nie gra .. Aktualnie na serwerze jest ok 2 cheaterów , i nikt nic z tym nie robi.. Dlaczego TY .!: Ponieważ mam duże doświadczenie , potrafie odróżnić cheata od czystego gracza , jestem bardzo komunikatwyny i mam dobry kontakt z graczami . W ogóle potrzebujecie Administratorów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Pare godzinek , to zależy od dnia i pory . mneij więcej 4h dziennie. Kontakt: Steam:laris4 , gg:12457039 lub na forum. Pozdrawiam // Mimo wszystko, bez Reklamy proszę | Procentowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Dam Ci tak mimo że nie spełniasz wymagania. Brakuje tam adminów a cheaterów jest full. Maasz steam, wiek. Myślę że to ogarniesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Nie rozumiem od kiedy czas spedzony na serwerze decyduje o przydzieleniu admina.. Liczy się doświadczenie . Sorry za reklame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Nie posiadasz 30h, spędzonych na serwerze... Dobij i napisz podanie jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...