Guest Guest Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Nick:Neymar Jr. Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:od 2007 Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:GODZINKI NABIJAM (nie było kiedy wbić) Dlaczego TY .!: Ponieważ chciaałbym być pierwszym adminem na tym serwerze i skupić się tylko i wyłącznie na tym serwerze i nie bawić się już i w końcu pokazać klasę, a także w końcu zostać przy jednym z serwerów i porządnie się nim zająć :] Bardzo bym bym usatysfakcjonowany jeśli przyznano by mi tutaj admina. Obiecuję nie zawieść. Wiem, że macie co do mnie mieszane uczucia, ale obiecuję dać z siebie wszystko i już nikogo nie zawieść, jeśli zrobię jeden głupi błąd możecie mnie wywalić i już nigdy mi nie zaufać, prosiłbym o danie mi tej (sporej miary dla mnie) szansy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1h + Kontakt:gg,pw 4um, steam, fb, ts3. P.S na serwie gra sporo czitów, więc chyba się przydam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Jestem na TAK-Duża znajomość AMXX,16 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Na TAK.Ogarnięty gość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Na tak : - Znam go i wiem , że da Sobie radę - Wiek - Steam - Pomocny , ogarnięty . - Na pewno pomoże utrzymać porządek na serwerze , bo zna się na tym . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cowboy Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Jestem na tak znam go bardzo dobrze napewno ogarnie to stanowisko Ja jestem na wielkie TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reprezentant Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Spełniasz wymagania godziny się nadrobi mozna dac ci szanse . TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Jestem na TAK +Wiek +AMX +Znam go na pewno ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Na tak +Wiek +Steam +Amx Aktywność na serwie da się nadrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Jestem na TAK godzinki nadrobisz ale za to na forum jestes czesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProSatanek Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 wbic godziny Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProSatanek Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...