Mow Mi Dave1 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 (edited) Nick:Mow Mi Dave Wiek:24 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina na kilku serwerach.Gracze mnie tam chwalili i nie tylko.Miałem własny serwer. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:9 Lat Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Kiedy gram często słyszę dzieci na micro może mają 5 lat.Na say'u są wyzwiska.Chciałbym Temu ZAPOBIEC Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:od Godziny 15-21 w weekendy a w tygodniu od 15-20 Praca Kontakt:GG:54741926 Link do GameTracker'a: Edited March 4, 2017 by Mow Mi Dave1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mow Mi Dave1 Posted March 4, 2017 Author Share Posted March 4, 2017 Sory Zapomiałem linku Do GT https://cache.gametracker.com/player/Mow Mi Dave/80.72.41.212:27330/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROMANIKOV Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) + Wiek + GT + Staż + Znajomość AMX + Widzę Cię w miarę często na serwerze + Nie stwarzasz problemów - Brak mikrofonu - Brak Steam'a Edited March 5, 2017 by ROMANIKOV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neex :) Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Jestem na tak!! +wiek +GT +Znajomość AMX Widzę cię dość często na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Zgłoś się do SuperAdminów po admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...