Doman Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 (edited) Imię: PawełWiek: 15Staż na forum: 2 lataDoświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: mam obecnie rangę redaktora forum.Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 6,7/10Co nowego wprowadzisz?: czarny humor- tego właśnie brakuje w codziennym życiu FP.Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 1-2godz. Edited March 3, 2017 by Doman Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGusta Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Jestem na Tak nawet wielkie Tak + Staż no jest oke +Wiek młodziutki ale dasz radę +/- Popraw znajomość i będzie dobrze + Chce wprowadzić coś nowego na FP + Wierze w niego że da chłopak radę o ile będzie się starał. Brać go póki chce i ma na to chęci , przydadzą się nowe rączki do pomocy. Młody , mały ale wariat Ps. Powiedział że kupi mi whisky więc jestem na Tak nie no żarty , chłopak sobie poradzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 (edited) Oczywiście że na tak każdą funkcje jaką pełniłeś czy to admin czy UBT robiłeś to na 100% jestem pewien, że tak samo będzie w tym przypadku. Powodzenia! Edited March 3, 2017 by BeZzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vertisek Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Domanie Na tak, z redaktorem sobie dajesz rade nawet mega bardzo, to fp to dla ciebie pesteczka Powodzonka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3End Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Nie spełniasz wymagań, przykro mi. W ubt dawałeś z siebie 110%, to samo w redakcji, robisz za dwóch, myślę że z fanpagem też sobie poradzisz, gdyż nie jest to nic trudnego, jestem na tak. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aureox Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Oczywiście że na TAK -Redakcja Fp to nic trudnego - Kultura jest - Wiek - Jeżeli chcesz wprowadzić coś nowego na Fp to dlaczego nie. Życzę powodzenia i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Tak +aktywny +ma już redaktora +/- wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 >doman >czarny humor Wybierz jedno Jestem na tak. Wiek jest git, aktywność i kultura też, więc po co zwlekać? Tylko żebyś niezaniedbywał obecnej posady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missia Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Masz moje błogosławieństwo synu! Jestem za tym człowiekiem rękoma, nogami, wszystkim! Jeżeli chłopak ma chęci to pewnie, że brać! Ładnie pisze, na forum często przebywa i wiem, że na Facebooku również będzie często. Poza tym redakcja forum a fp jest mimo wszystko bardzo podobna. Jeszcze prowadzą to osoby, które sobie wzajemnie pomagają, co nie @Mentosik.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost` Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Doman, po naszej rozmowie o kaszance jestem pewien że nadajesz się na to stanowisko. I jeżeli wprowadzisz czarny humor to tym bardziej się nadajesz. Masz mój głos, a numer konta na ów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Jeżeli to faktycznie będzie czarny humor to masz moje poparcie, ale coś nie chce mi się wierzyć, że faktycznie ten czarny humor będzie wrzucany. No ale dobra co mi tam, wznoszę kielich za twoje zdrowie i awans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BornToFuckMH Posted March 3, 2017 Opiekun Sieci Share Posted March 3, 2017 Jeżeli to nie będą te same memy, co wrzuca każdy z redaktorów to masz moje tak. Chciałbym wreszcie zobaczyć na naszym fp czarny humor. Powodzenia +aktywny +staż +pomysłowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartyN Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Paweł słaby gracz, ale jako Redaktor radzi sobie idealnie, więc na pewno i z Redaktorem FP sobie poradzi. Jestem na Tak!!! - miły chłopaczyna - wygadany - przyjazny - j.polski umie XDD Przechodzisz dalej!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...