LOLYOU 2 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Siemka nie wiem czy to dobry dział ale czy można kupić SVIPA przez PSC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vertisek Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Jak się zgłosisz do [email protected] @aquax lub @Malu to może kupisz ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOLYOU 2 Posted March 3, 2017 Author Share Posted March 3, 2017 Poprostu widziałem na serwie na say zebyło napisane : Jest możliwość kupienia Vipa przez PSC i numer gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 6, 2017 Administrator Share Posted March 6, 2017 Zapraszam do mnie na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 6, 2017 Administrator Share Posted March 6, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...