crimeon Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Witam, od pewnego czasu na serwerze nie działają mi skiny. Nie mogę również wyłączyć modeli z CS:GO moda. Jakieś propozycje co powinienem zrobić? Chciałbym pograć ze skinami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vertisek Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Może to być spowodowaniem, że MOD przestał działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimeon Posted March 3, 2017 Author Share Posted March 3, 2017 KATSU, miałem taką nadzieję, ale siedzę z kolegą na tsie i podpowiada, że z modem wszystko ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missia Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Brak zainteresowania tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missia Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...