мошенника Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 (edited) Nick: мошенника Wiek: 16 (ogarnięty i po mutacji) Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem w cs go na trybie 5v5 oraz kiedyś na surf w 1.6. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Lubie pomagać innym, jednym z powodów jest również kultura na serwerze i brak adminów od dłuższego czasu co powoduje narastaniem się cheaterów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2h dziennie a w wolne około 5-7h kontakt: steam, ts Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/мошенника/79.133.216.81:27015/ Edited March 3, 2017 by мошенника Link to comment Share on other sites More sharing options...
crimeon Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Mimo, że jestem tylko graczem i moja opinia nie ma wpływu, jestem na tak. Gracz często widoczny na serwerze, poucza i rozmawia z graczami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejki Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 dajcie mu admina! chyba jedyny na serwerze ze steamem! ogarniety wiec powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Zapraszam do wypowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Wąsik Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 No ja nie wiem, często na #3 nie bywam ale jak już jestem to jego nick mi się źle kojarzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 16 minut temu, Pan Wąsik napisał: No ja nie wiem, często na #3 nie bywam ale jak już jestem to jego nick mi się źle kojarzy. Może jakieś konkrety? Bo póki co Twój post to podpada pod opinię "nie bo nie" a za to warnujemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaZarD Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Odrób 2 warny i napisz do kogoś o otwarcie podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...