jadzia Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Nick: JadziaWiek: 18 latDoświadczenie (w byciu adminem): Dobre rozpoznanie w AMXXBANS, bycie Bycie Adminem na kilku serwerach.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7Staż w CS-sie: 6 latSteam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: Ponieważ gram często na tym serwerze to już jest moje 2 konto. bardzo lubię ten serwer ponieważ jest tam dużo fajnych ludzi.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2h-6hKontakt: nr. telefonu :693509029Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/jadzia/91.224.117.30:27050/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartyN Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Jestem na Tak!!! - doświadczenie - miły chłopina, zmam Go już trochę - gra praktycznie od początku powstania CS:GO MOD#4 - admini się przydadzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abibas Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 tak: -staż -doświadczenie -adminów mało -kultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Szejk` Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Dalbym ci szanse, wiec jestem na Tak. : - Adminow malutko - Kultura na dobrym poziomie - Grasz dlugo na serwerze, pamietam twoj stary nick ( O ile to ty ) - Staz - AMXX Pozdrawiam> :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...