h4x Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) Nick: h4x Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): rok Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 17 lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: mam duże doświadczenie jako gracz, wiele lat zawodnik esl. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/h4x/80.72.33.52:27480/ Spędzam dużo czasu przy komputerze i tak naprawdę zawszę jestem online, będę mógł zawsze pomóc graczom w problemie a to chyba priorytet. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-8h Kontakt: mail [email protected] / telefon 500-050-674 Edited March 6, 2017 by h4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Wąsik Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) Same plusy jestem na tak Jedyne ale jakie mam to to że 1 raz cie na forum widzę ;d + wiem + doświadczenie + amx + staż + steam Edited March 6, 2017 by Pan Wąsik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 @h4x podaj link do Twojego GT z DD2/INF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawe( L )eK Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) Zaskoczyło mnie twoje podanie, znam cie trochę z serwera, miałem z toba sporo problemów, dlaczego: byłeś nie miły dla innych graczy używałes wulgarnych słów, oraz obrazales mnie i nagle wychodziles aby uniknąć bana. Po wylapaniu kilka banow, twoje podejście uległo zmianie, na lepsze. Lecz nie jestem jeszcze do końca pewny czy się twoja postawa nie zmieni jak otrzymasz admina. Twoje GT również mnie nie zadowala, jest na prawdę słabe, będziesz w stanie mieć w tygodniu 7h przegranych? Jak na razie tego nie widzę. Moja decyzja jest taka aby się wstrzymać z twoim podaniem, zamknąc to podanie na okres 2 tygodnie, a ty w tym czasie poprawisz GT oraz aktywność na forum, a my ocenimy twoje zachowanie na serwerze. A po kolejne podanie jak dla mnie na o*******l. Edited March 6, 2017 by Pawe( L )eK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiaulin Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 +wiek +steam +mikro +Doświadczenie znajomość amx +zgłaszasz [email protected] -forum 1 post i od razu podanie -kultura" "/choć już zauważyłem że ogarnąłeś się i tak nie spinasz Widuje cię dość często na Serwerze, pomoc się przyda bo obecnie jest mało aktywnych adminów JESTEM ZA przyznaniem okresu próbnego , Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBELLOO Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Ja tak szczeze to widze to dobrze dajmy mu szanse zobaczymy co bedzie ja jestem za pany:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycho23 Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Ja szczerze nie kojarzę za bardzo gracza o tym nicku, więc ciężko mi coś powiedzieć, ale jako że cv dość obiecujące to można by dać okres próbny Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaronTHC Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Podanie przyjęte. Witamy na okresie próbnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaronTHC Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...