szczavi00 Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 (edited) Witam, chciałbym zgłosić problemy z serverem pierwszy to że sa straszne lagi na serverze i czy można cos z tym zrobić, Bedziemy wszyscy zadowoleni. Drugi to nie jest problem ale można było zrobić że spawn TT był skrócony do drugiej minuty bo za dużo ludzi kampi na respie i to troche wkurza. Server CS:GO #4 91.224.117.30:27050 Edited March 8, 2017 by szczavi00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Jaki serwer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczavi00 Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 4 minuty temu, happy #URLOP napisał: Jaki serwer? Juz podałem server Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Szejk` Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Resp TT niech zostanie 1:30 Widzisz kogos na respie po 1:30 piszesz adminowi na [email protected] nick i po sprawie. A co do lagow, w koncu by sie przydalo Cos z tym zrobic. I zablokowac mozliwosc blokowania swoich, bo mozna dostac nerwicy jak blokuje cie trzec swoich. Zrobcie cos w koncu bo tylko na GO MOD #4 Sa takie lagi i to juz dluzszy Czas, nie da sie po prostu grac. -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartyN Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Z tego co wiem to duch jest na serwerze, czasem Cię ktoś zablokuje czasem nie, ale to moje spostrzeżenie. A co do respa to tak jak Magik napisal, piszesz na [email protected] i jakiś admin zbanuje (Magik napewno, no-life z niego). Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Szejk` Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 @MartyN Teraz mozna blokwac swoich i zaraz mnie ch*j strzeli za przeproszeniem. Swoi blokuja, banowac za to nie mozna takie przykre. Wiec naprawcie To i te lagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 (edited) Lagów nie ma a przenikanie jeszcze się zobaczy. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Edited March 11, 2017 by Ripton Link to comment Share on other sites More sharing options...