Missia Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Witam. Mam do Was ważną sprawę, Wy decydujecie. Jako, że Wy lubicie gazetkę, a z redakcji nikt nie ma ochoty jej robić (zmuszać przecież nie będę, co to tu robimy to tylko dla funu ;)) to mam do Was pytanie. Wolicie: a) kartkę z kalendarza (co 2-3 dni nowostki z forum, z świata cs, z świata itd.) b) tygodnik (wersja kartki z kalendarza tylko bardziej dopracowana z większą ilością informacji) Postanowiłam się samodzielnie za to zabrać, na pewno byłoby to miłe doświadczenie. W razie jakieś choroby, nagłego urlopu itd. wiem, że mam moich redaktorów, którzy zawsze mi pomogą, więc nie będzie opcji, że raz będzie dany artykuł, raz nie. Czekam na Wasze decyzje. Pozdrawiam, Missia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Tygodnik, tylko jestem ciekaw jak to będzie funkcjonować i wyglądać. Tylko do tego "tygodnika" można jeszcze dodać coś ze sportu typu piłka nożna itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Ogólnie kartka z kalendarza mi się przejadła, ja bym poszedł w stronę tygodnika. Ciekawe informacje, grafika (nie z internetu, tylko najlepiej od grafików, aby się wykazali). Sam osobiście, nawet mogę podrzucać ciekawe informacje. Do dzieła, nie chce widzieć, że raz zostanie wrzucona, a potem będzie cisza, jak się podejmujecie, ma być systematyczność. Jeżeli nie, odpuście sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3End Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Witam wszystkich tutaj zebranych. Osobiście wolałbym aby w redakcji pojawiały się bardziej rozwinięte tematy, nawiązujące do zaistniałych sytuacji na forum, lub w jego otoczeniu. Jestem za tygodnikiem, ręką, nogą, barkiem i wszystkim czym się da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Jestem za tygodnikiem ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 (edited) Już Ci Missia pisałem, że skoro w redakcji nikt nie zamierza zajmować się gazetką to ja sobie na spokojnie będę ją robił i wrzucał poczynając od 1szego kwietnia. Co do tygodnika czy kartki z kalendarza to wolę tygodnik i tak jak Th3End wyżej napisał, fajnie by było gdyby były jakieś informacje, nowości i inne ciekawe rzeczy z życia forum aby ludziom się to chciało czytać, bo czasami zawiewa nudą jeżeli chodzi o artykuły. Trzymam kciuki! Edited March 10, 2017 by SQNFUN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiaulin Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 tez jak moi poprzednicy z tych samych powodów. Fajnie będzie sie dopowiedzieć jakiś ciekawostek. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 tygodnik bedzie lepszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doman Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Jestem za tygodnikiem. Lepiej będzie się to czytać jeden raz w tygodniu niż co trzy dni. Pomysł bardzo fajny, ale trzeba go nieco dopracować. Tak jak Lovass napisał, musimy pilnować żeby to nie było jednorazowe. Jeżeli o mnie chodzi chętnie pomogę Missi w realizacji tego planu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost` Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Ja osobiście wolał bym tygodnik. Tylko aby był on prowadzony sumiennie, a nie że raz na x tygodni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Kartka z kalendarza już była wyglądała bardzo dobrze, ale mg potrzebuje czegoś nowego dlatego jestem w 100% za tygodnikiem @SQNFUN ma dobrą rękę do pisania takich rzeczy dlatego myślę, że fajnie by było jakbyście to razem robili Link to comment Share on other sites More sharing options...