toliasz Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Witam. Mam problem nie mogę wejść na swoją klase XXL. Która wykupiłem na 3 dni a dzisiaj jest dopiero 2 dzień. wysłałem dzisiaj sms znowu i pisało ze usługa nie istnieje. to wysłałem jeszcze jednego i przyszedł kod wpisałem na stronie .Tylko że w grze dalej nie działa jest napisane że nie mam uprawnień... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toliasz Posted March 10, 2017 Author Share Posted March 10, 2017 Pomoże ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreS~ Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 A posłużyłeś się setinfo _ss "haslo" lub setinfo _pw "haslo"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toliasz Posted March 10, 2017 Author Share Posted March 10, 2017 wpisalem znowu i nie dziala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Zapraszam na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...