Natsu Dragneel Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 (edited) Nick: Natsu Drangeel! Wiek: 20 wiosen niedlugo. Znajomość programów graficznych: Jest, pracuje miedzy innymi w Photoshopie CS6 oraz Photoshopie CC. Doświadczenie w grafice: Jest takowe. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Zalezy od checi i od tego czy jest tu cos do roboty. Dlaczego Ty?: A czemu nie? Mam ochote sie pobawic troszke grafika wiec why not? Wykonane przez siebie przykładowe prace: @Mentosik. a i owszem Natsu <-- Naruto z COD'a 400 za czasow panowania Ani i Evo Edited January 2, 2018 by Natsu Dragneel! Master, Mentosik., Doman and 2 others 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maajkeel Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 TAK: + doświadczenie + prace na poziomie + brak grafików Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Oczywiście, że na tak olej sieć 1szrotTuKill i wracaj do nas. Prace na bardzo dużym poziomie, ciesze się że do nas wracasz ;] Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 prace ciesza oko a to najwazniejsze, pelniłes juz ta funkcje i masz spore doswiadcznie tak Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.M Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 (edited) Bardzo ładne prace, choć wydaje mi się, że trochę za bardzo polegasz na c4d i w pracach Sasuke i Gray mają troche słabe napisy, ale że jestem fanem Naruto, Fairy tail i Bleacha, dla mnie Twoja grafika jest bardzo ciekawa i estetyczna. Ichigo w wersji kolorowej -bomba! Graik jak najbardziej. Edited January 1, 2018 by Mr.M Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Fajne prace i spore doświadczenie. Pełnił już tą funkcję więc wie co i jak Powodzenia Dildo, na tak. Natsu Dragneel and Maajkeel 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BornToFuckMH Posted January 1, 2018 Opiekun Sieci Share Posted January 1, 2018 Co tu się rozpisywać Prace dobre, spore doświadczenie na tym stanowisku, także brać bez zastanowienia. Powodzenia! Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost` Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Pracę okej, brak grafików miałeś rangę, masz mój głos Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Duże tak Na Natsu zawsze mogłem liczyć przy moich zlecenia co widać po avatarze, sygnaturze która tak pięknie uwiecznił w podanku i kilku tłach profilu. Swoje prace wykonuje starannie, do tego skoro ma chęci a grafików u nas brak to nic tylko go brać. Powodzenia. Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Prace robisz bardzo dobre, doświadczenie, brak grafików. Masz moje TAK Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MiyaGu* Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Prace bardzo dobre, doświadczenie ma, brak grafików. Na tak Powodzenia Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pucci Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Na tak! + Dokładność prac, każdy szczegół. + Znajomość jak widać jest. + Brak osoby na to stanowisko. Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doman Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Duże tak: + Dobrze zajmie się działem graficznym + Ma już doświadczenie w tej dziedzinie + Ładne i starannie wykonane prace Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosik. Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 (edited) To ty Naruto? (cod 400) Na tak Dobre prace Straż na forum Poradzisz sobie @Natsu Dragneel! a to my kose mieliśmy, zmieniam na NIE xd Edited January 2, 2018 by Mentosik. Natsu Dragneel and Bezzi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiaulin Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Jestem za +Brak grafików +prace dobre +staż/doświadczenie Natsu Dragneel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...