4 A.M. Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Propozycja dla serwera lub innego xD jeśli tu się nie przyjmie. Brak Polskiego Rapu (tylko 1 nuta). Jest Pop, Dance, House, Disco Polo. RSy znormalizowane dźwiękowo do tego samego poziomu. TrackList: 1. O.S.T.R. - Diagnoza 2. B-Qll - Patelni Miszcz (Dance 2 Disco Remix) 3. Adonis - Pokaz jak To Lubisz 4. Antonija Pacek - Ecstasy 5. Benassi Bros - Turn Me Up (Danny Rush Bootleg) 6. Da Hool - Meet Her At The Love Parade (Matt Watkins Bootleg) 7. DBomb - O Tak O Yeah (G&K Project Remix) 8. DJ Grzech - Raise Your Hands Up (NoizBasses & dMark 2K17 Rework) 9. Soleo - Historia Wakacyjnej Milosci 10. Members Of Mayday - Sonic Empire (Ragash Nori Breaks Edit) 11. Pink - What About Us (Madison Mars Remix Edit) 12. Shanguy - La Louze 13. Taylor Swift - Ready For It Download: http://www15.zippyshare.com/v/zimyXsww/file.html Może coś znajdzie się z tych nutek Godnego uwagi... F13 and 5g_KoLoS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F13 Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Gdzie jakas normalna muzyka, a nie jakieś rapsy albo dico polo czy tam pislki jakis kastratow, ehh nie podobaja mi się w ogóle te rsy, ani te co sa na serwerze, dlatego mam je wyciszone na maxa. Pozdrawiam, livek. 4 A.M. and 5g_KoLoS 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 A.M. Posted January 2, 2018 Author Share Posted January 2, 2018 (edited) W takim razie jak definiujesz normalna muzykę u siebie (gatunek) ? Chyba wiem jaką.... to tez "nie-normalne" xD Edited January 2, 2018 by 4 A.M. F13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 W przyszłym tygodniu ogarnę RounSoundy na miesiąc styczeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...