ReD_Devil Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 1. Imię: Eryk 2. Nick: ReD_Devil 3. Wiek: 17 4. Doświadczenie na Stanowisku Admin: Miałem wiele razy administratora na serwerach cs 1.6, oraz byłem opiekunem jednego z serwerów. w CS GO niestety nie mam żadnego doświadczenia, ale raczej zbyt mocno to się nie różni, oprocz zamiany amxa na sourcemoda. 5. Znajomość SM/10: Tak jak napisałem wyżej, nie miałem większej styczności z SourceModem, więc ciężko mi stwierdzić w jakim stopniu go znam. 6. SteamID: STEAM_0:0:103019395 7. Link do profilu Steam: steamcommunity.com/id/ReeD_Devil 8. Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: https://www.gametracker.com/player/ReD_Devil/193.33.176.66:27040/ 9. Od kiedy grasz na serwerze: Od kilku dni, co prawda nie jest to zbyt długi staż, ale odkąd zacząłem grać, jestem aktywny na serwerze tyle, ile tylko moge. 10. Ile godzin poświęcasz na grę: Dziennie jestem w stanie poświęcić 2-3h 11. Dlaczego chcesz zostać adminem: Niestety często grając na serwerze spotykam się z sytuacjami, gdzie wiele osób nie przestrzega regulaminu, tym samym psuje grę każdemu, a administracja wchodzi na serwer zbyt rzadko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcanos Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Wiek + Doświadczenie + (Myślę że dasz rade) Znajomość SM +/- Aktywność +/- Chęć pomocy + Dobra damy Ci szansę na okres próbny 2 tygodni. Zapoznaj się z tym tematem: Oraz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcanos Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...