Sezonowy Gracz Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 (edited) Nick: Sezonowy GraczWiek: 17 (7stycznia 18)Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na dwoch Codach, na tym serwerze adminowalem dluzszy czas ale z przerwami.Znajomość AMXX (W skali 1-10): podszkoliłem sie i takie mocne 9 Staż w CS-sie: 9latSteam / NonSteam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198217431365/Dlaczego Ty: Szybko reaguje i bezbłędnie banuje, znany, lubiany, stary przyjaciel serwera, zależy mi na czystej grze.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2hKontakt: Forum, GG, FB, Tel., SnapLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Sezonowy Gracz/80.72.34.124:27034/ Nie było mnie miesiac na serwerze, ale wróciłem i zapewniłem opiekunke serwera że utrzymam aktywność.@Bacior gdzieś ty widział pisanie pluginów? xD Cytat 9 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. jedynie co to jest o edycji pluginów: Cytat 10 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego znasz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y, dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy, modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Potrafisz w średnim lub małym stopniu edytować pluginy. Edited January 3, 2018 by Sezonowy Gracz Mamusiaa and Apecio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jestem raczej na Tak Brak jakichkolwiek przeciwwskazań I doswiadczenie jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apecio Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) Jestem na tak sprawdziłbym tylko jego amxx ^^ - Minimum 16 lat; + - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; ++++++ - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; + - Minimum 30h przegrane na serwerze; + - Obowiązkowo aktywne konto steam; + - Posiadanie mikrofonu; + Edited January 3, 2018 by Apecio Sezonowy Gracz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igrekzet Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) Wróciłeś na serwer 5 dni temu.Daj sie poznać graczą iż nie kazdy cie pamięta. Poczekaj jeszcze trochę za szybko to podanie. @Sezonowy Gracz no właśnie miesiąc. Jest mnóstwo nowych graczy więc... Edited January 4, 2018 by Igrekzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacior Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) Jestem tego samego zdania co @Igrekzet +pisałeś do mnie na [email protected] żeby Ci się wypowiedzial w podAniu co działa na twoja niekorzyść /edit I ten twój amx napisz jakiś plugin Edited January 3, 2018 by Bacior Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Stary gracz, aktywność jest, steam, NIGDY nie sprawiał problemów. @Bacior zauważ że w każdym podaniu muszę oznaczyć kogoś aby się wypowiedział i kogo oznaczam adminów. + parę graczy gdzie się rzadko zdarza. Wiec witamy w ekipie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...