_Floras_ Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Nick: _Florek_Wiek: 16Doświadczenie (w byciu adminem): Nie mam doświadczenia. Ale, gdy gram czasami na boty używam komend, które są używane dla admina.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 u kolegi się nauczyłemStaż w CS-sie: Gram już ponad 4 lata Steam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: Sądzę, że mam szanse być adminem, gdyż gracze na serwerze mnie znają i lubią. I uważam, że db będę sprawował się w tej roli.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Minimum 1 hKontakt: 534701900 i forumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/_Florek_/80.72.41.212:27330/ Zombek :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Killers | N3XT Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) Jestem na NIE -Doświadczenie -Steam -GT Moim zdaniem pograj dłużej na serwie i dopiero napisz podanko Edited January 3, 2018 by Blade Killers | N3XT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cropek Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jestem na nie -gt -doswiadczenie -podanie mnie nie przekonuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMaroKillerX Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jestem za okresem próbnym + Staż + Wiek +/- GT +/- AMX szybko się nauczy - doświadczenie + widzę cie na servie + gracze cie lubią - Steam +/- kultura Według mnie można dać mu szansę Powodzenia i pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Floras_ Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 Tak ogólnie gram od 4 klasy czyli 6 lat ale nie chciałem zawyżać. Gram codziennie tylko ten weekend się zdażył że nie mogłem z przyczyn rodzinnych. Maro nie ma steama i jest adminem to nie przrzeszkadza w byciu adminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zombek :) Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Ja to też jestem za okresem próbnym, bycie adminem nie jest wcale takie trudne. +mało adminów wbija, dlatego przyda się! + często na serwie +wiek +/- kultura! +dobrze gra @Cropek ty w ogóle grasz na tym serwerze, że się udzielasz? Także jest git, pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycholog banan Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Jestem na nie Ponieważ: Nie spełniasz godzin na serwerze Dlaczego ty? Nikogo nie obchodzi czy cie lubią adminów nie muszą dlaczego ty masz otrzymać ponieważ znasz się na tym? Miałeś własny serwer what ever? Kontakt: Co to za numer gg? telefonu ? Zombek :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Okres próbny 2 tygodnie i zobaczmy jak sobie poradzisz. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...