MORIS Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 (edited) Nick:MORISWiek:16Doświadczenie (w byciu adminem) : Przyglądałem się na wielu Forach Administracji lecz nie pisałem o podanieZnajomość AMXX (W skali 1-10): 4 z komendami i chciał bym spróbować ten mój 1 raz Staż w CS-się: Gram 7/8 lat w csSteam / NonSteam: NonSteam - więc będę szybko wchodził na serwer Dlaczego Ty:Ponieważ Umiem dopilnować porządku i oczywiście chciał bym aby serwer #8 był czysty no i ze względu że często na nim gramCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: na około 4-5 godzKontakt: Skype: Discord . Mój nick : kacper12345 Gt: https://cache.gametracker.com/player/Moris/80.72.41.212:27330/ Edited January 5, 2018 by MORIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMaroKillerX Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 (edited) Jestem na NIE +/- Kultura - NS +Staż +/- AMX +wiek +/- GT - Doświadczenie Edited January 5, 2018 by XMaroKillerX Bezzi and Mamusiaa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycholog banan Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Jestem na nie: Konto pod podanie Dlaczego ty masz dostać admina? za granie nie ma za to admina to ma być poważne podanie a nie że długo grasz. Mamusiaa and Blade Killers | N3XT 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...