Exe.AimBot_WallHack Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 (edited) Do zamknięcia Edited January 7, 2018 by Exe.AimBot_WallHack sypkilopez, Mosiek, Bezzi and 1 other 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sypkilopez Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Nie no jak dla mnie śmieszny temat wcześniej wszyscy grali na nickach head_line ( z czego połowa dostała bany za czity) na serwerze konta są na nick+hasło nie widzę sensu dodawania jeszcze teamów. A tym bardziej banowania za coś co się dopisało do nicku ... Mosiek and Exe.Like~This 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exe.AimBot_WallHack Posted January 7, 2018 Author Share Posted January 7, 2018 7 minut temu, sypkilopez napisał: Nie no jak dla mnie śmieszny temat wcześniej wszyscy grali na nickach head_line ( z czego połowa dostała bany za czity) na serwerze konta są na nick+hasło nie widzę sensu dodawania jeszcze teamów. A tym bardziej banowania za coś co się dopisało do nicku ... Dlatego napisałem teamt do zamknięcia:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosiek Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Fajnie że się starasz o druzyne ale nie wejdzie ci taki je***e 9 latek i zacznie grac na exe i ludzie wyzywaja exe ze same dzieci zajebiscie polecam k***a 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...