DziamDziaKKQ Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Nick: DziamDziaKKQWiek: 16 latDoświadczenie (w byciu adminem): Tak byłem Adminem , i opiekunem wielu serwerów.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9/10Staż w CS-sie:Steam / NonSteam: NS , lecz chcę kupić steam'aDlaczego Ty: Ponieważ myślę że bym się przydał , mam dobry kontakt z administracją serwera i graczami , Jest często dużo dzieci i osób które PRZEKLINAJĄ przez mikrofon !Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4h+Kontakt: Ts/skype/forum/steam[ale pierw kupię cs'a]Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/DziamDziaKKQ/80.72.34.124:27034/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Niestety jesteś z nami dopiero od 3 dni, GT samo mówi za siebie masz jedynie przegrane 9,71h a musisz mieć - Minimum 30h przegrane na serwerze. No i steam z oryginalną wersją cs1.6 jakbyś zakupił. Jeżeli będzie Ci zależało na funkcji admina na naszym serwerze, to zapraszam z podaniem za 2 tygodnie. Na dzień dzisiejszy muszę odrzucić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...