Missiek Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j.polskiego, + - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki, + - aktywny, minimum godzina dziennie na forum, + - minimum 24h spędzone na forum, + - wymagana wiedza ogólna + Imię:Krystian Wiek:19 (5 lytego kończe 20) Staż na forum:2 dni Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji:Byłem kiedyś Redaktorem FP i bardzo dobrze mi szło ale musiałem zrezygnować bo dodali do każdej rangi składke 20 zł co tydzień Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:8/10 Znajomość j.angielskiego [x/10]:7 Co nowego wprowadzisz?:Wiecej konkursów.Wiecej postów z życia MH.I wogóle bede starał sie aby ten Forum miał jeszcze wiecej graczy Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej:9-11 godz Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaszFada Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 (edited) Jestem na nie?? Spytasz czemu? W samym podaniu widzę twoje błędy w pisowni. Językowe zarówno jak i ortograficzne ,a tak w ogóle to daj się najpierw zapoznać ludziom i dopiero złóż podanie. Edited January 14, 2018 by WaszFada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baniatowaty Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 E tam „wogóle” ciebie nie znam. Przeczytaj jeszcze raz wymagania i następnym razem złóż podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnyPuma Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Jestem na nie. Interpunkcja i ortografia leży. Do tego jesteś nowy, daj się poznać i dopiero staraj się o jakąś funkcję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Redakcja (ani żadna inna funkcja) nie potrzebuje kogoś kto ma perma na sieci. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=39469 Tak się kończy omijanie banów. RYBSON, PodajeHazloOkon, Ania and 1 other 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...