Exe.Like~This Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 (edited) Nick:Exe.Like~ThisWiek:15Doświadczenie (w byciu adminem):miałem z 7 razy dawno ale niektóre komendy pamiętam Znajomość AMXX (W skali 1-10):5Staż w CS-sie:3 lata rok przerwySteam / NonSteam:SteamDlaczego Ty:Ponieważ dużo godzin bez admina siedzę na serwerze a ludzie łamią regulamin, sam przestrzegam regulaminu i dużo czasu spędzam na serwerze.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5 godzin około Kontakt:Ts, Cs ,Fb Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/Exe.Like~This/91.224.117.30:27050/ Chciałbym dodać do tych ludzi co napisali że nie mam 30h że już mam Edited January 15, 2018 by Exe.Like~This Mosiek and .::Konradekkkk::. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exe.AimBot_WallHack Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 (edited) +/- gt +steam -Nie ma 30 h Jak będzie 30.h bede na tak Edited January 14, 2018 by Exe.AimBot_WallHack Exe.Like~This and Mosiek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosiek Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 (edited) Jestem na tak Edited January 14, 2018 by Mosiek .::Konradekkkk::. and Exe.Like~This 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::Konradekkkk::. Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 (edited) Jestem na tak -wiek +kultura +często zgłasza cheaterow na [email protected] a nie na ogólnym jak wiele osób + doświadczenie Edited January 15, 2018 by .::Konradekkkk::. Exe.Like~This and Mosiek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ten Znany z ESL Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Jestem na NIE -brak 30h +kultura +doświadczenie Exe.Like~This 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOisyyy ;v Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 (edited) Pierwsze skupiajcie się na podaniu. Wiek 15? Myślicie napewno że to odpowiedni wiek na admina przy full serwerach? Doświadczenie 7 razy był adminem? Czyli był na jakiś marnych sieciach co go wyrzucali w dodatku, a raczej żadna zbudowana sieć jak Multi Head czy tam inne nie wzięło by 14/15 latka w szeregi Ja byłem raz adminem w 1.6 i pamiętam podstawy a kolega był 7 i nie pamięta zbytnio co za tym idzie jego kariera była krótka. Ja daje osobiście nie. Edited January 14, 2018 by noisy ;v Mosiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exe.Like~This Posted January 14, 2018 Author Share Posted January 14, 2018 (edited) @noisy ;v 1.wyrzucali mnie? Nie sam odchodziłem. 2. Jak napisałem pamiętam podstawy tylko bym musiał sobie przypomnieć te trudniejsze rzeczy i mam 2 znajomych którzy mnie uczą . No i byłem adminem na sieciach do teraz popularnych .następnym razem zastanów się co piszesz i mam 15 lat nie 14/15 Chciałbym jeszcze dodać żebyś na początku poznał mnie i później się wypowiadał w tym poście o takich rzeczach Edited January 15, 2018 by Exe.Like~This Gwiazdki Mosiek and .::Konradekkkk::. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerTheCounterStrike :D Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Na razie na Nie: - 30h - wiek + chęci + kultura Exe.Like~This 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piszu Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 +Widoczny +kulturka +wspiera team na duchu :-) +lubiany +steam +doświadczenie +wiek (a poza tym wiek nie gra roli ważne , że ogarnia gierke ... młody to sie szybko uczy ) jestem na TAK Pozdrawiam .... :-))) Exe.Like~This 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezres Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 jestem na tak: +często widuje go na serwerze +kultura i generalnie ogarniety typek +myśle ze jest lubiany (ja osobiscie lubie no chyba ze wezmie awp to nie :D) +wiek niby minimum 16 lat ale 15 czy 16 lat wątpie ze rok zrobi różnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Okres próbny 2 tyg, w tym czasie zobaczymy jak sobie poradzisz. Jeśli będą jakieś skargi (uzasadnione), to ranga zostanie Ci odebrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Exe.Like~This 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...