lezec666 Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Twój nick podczas grania:lezec Godzina, data zdarzenia:dziś Mapa:dd2 Link do screenów:http://www66.zippyshare.com/v/j1QmAYO7/file.html Nick admina, który dał bana:czorna STEAM_ID / IP:92.63.44.132 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 @lezec666 Dwie sprawy. Nazwa paczki: codziennieteku*wyssywstawiam.rar o czym mówisz wyjaśnij mi. Druga sprawa. Czego używasz, że masz taki model broni. A raczej go nie masz Jeśli wyjaśnisz o co z tym chodzi pomyślę co z Tobą zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezec666 Posted January 15, 2018 Author Share Posted January 15, 2018 2 minuty temu, Bezzi napisał: @lezec666 Dwie sprawy. Nazwa paczki: codziennieteku*wyssywstawiam.rar o czym mówisz wyjaśnij mi. Druga sprawa. Czego używasz, że masz taki model broni. A raczej go nie masz Jeśli wyjaśnisz o co z tym chodzi pomyślę co z Tobą zrobić. Ok tylko się nie spoć z tego myślenia 1codziennie durni adminów spotykam co nie znaja gry i walą od razu ssy dlatego tak jakoś nazwa paczki się mi napisała,dziwne? 2.wpisz w google fast weapon models jesli cie to naprawdę obchodzi albo po prostu smołą wymalowałem sobie broń Jeszcze coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 26 minut temu, lezec666 napisał: 2.wpisz w google fast weapon models jesli cie to naprawdę obchodzi albo po prostu smołą wymalowałem sobie broń Strony do pobrania bodajże z modelami o których mowa, głównie strony z hackami ;] Nie podobają mi sie Twoje ss. Nie podoba mi sie Twoja ignorancja. Nie wierze w Twoje słowa na temat ss od adminów jesteś tutaj pierwszy raz. W moim przekonaniu na ss nie widać wszystkiego. Zapraszam do zrobienia 100 reklam dla sieci jeśli chcesz UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...