DziamDziaKKQ Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Nick: DziamDziaKKQWiek: 16 latDoświadczenie (w byciu adminem): Tak byłem Adminem , i opiekunem wielu serwerów.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9/10Staż w CS-sie:Steam / NonSteam: NS , lecz chcę kupić steam'aDlaczego Ty: Ponieważ myślę że bym się przydał , mam dobry kontakt z administracją serwera i graczami , Jest często dużo dzieci i osób które PRZEKLINAJĄ przez mikrofon !Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4h+Kontakt: Ts/skype/forum/steam[ale pierw kupię cs'a]Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/DziamDziaKKQ/80.72.34.124:27034/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tazor~ Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 (edited) Nie ten serw, źle popatrzyłem sorki Edited January 15, 2018 by ~Tazor~ Pomyłka xTu[R]bO, DziamDziaKKQ and Mamusiaa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apecio Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 @DziamDziaKKQ po pierwsze ostanie podanie dawałeś w pt ! które zostało odrzucone... a jak twoje podanie zostało odrzucone to dopiero po 2 tyg możesz złożyć kolejne... ledwo 5 dni grasz... przeczytaj może wymagania na admina podpowiem ci ze minimum 30 godz i 7 godz w tyg DziamDziaKKQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 (edited) Ty chyba jaja robisz co nie? Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14 dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. Edited January 15, 2018 by L a l c i a SoBeRiuS, Apecio and Bacior 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...