SkNaXcXpXeXr Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 (edited) Nick:SNAXXXWiek:16Doświadczenie (w byciu adminem):Przyglądałem się długo administracji ale admininem nie byłemZnajomość AMXX (W skali 1-10):4Staż w CS-sie: 3 lataSteam / NonSteam: NonSteam bo będe mógł szybko wchodzic na serwerDlaczego Ty: Bo jest mało adminów na serwerze i gra dużo cziterów i chciałbym spróbować ten pierwszy razCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-4 godzinKontakt:Nie mam nicLink do GameTracker'a: nie mogę założyć Edited January 17, 2018 by SkNaXcXpXeXr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Killers | N3XT Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Jestem na NIE Konto pod podanie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkNaXcXpXeXr Posted January 17, 2018 Author Share Posted January 17, 2018 (edited) Dlaczego Na serwie gra dużo cziterów a rzadko jest jakiś admin i co Edited January 17, 2018 by SkNaXcXpXeXr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malutka Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Jestem na nie. - Steam (szybkie wchodzenie na serwer? Ze steamem też nie jest długo ) - Gt? Nie ma. Tak jak kontaktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycholog banan Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Jestem na nie: -Brak kontaktu -Brak GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...