PodajeHazloOkon Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Czy to już jest, żart? Z tego co się orientuję cybersuite został przywrócony na Cod 200 po nerfie, natomiast została mu zmieniona flaga i mam pytanie dlaczego gracze którzy kupili ją wcześniej jej nie mają? HalfLife45.tga HalfLife46.tga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 @aquax coś wiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost` Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 (edited) @Ania ;) ja wiem. Cyberowi została zmieniona flaga, i teraz każdy kto zakupił klasę przed nerfem musi zgłosić się do aquaxa. I podejrzewam że do kogo kolwiek z wyższej administracji z jakimś dowodem zakupu. Edited January 25, 2018 by Frost` Bezzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...