deadgame 0 Posted October 16, 2018 Twój nick podczas grania: kukas ( bo ku**s wam przeszkadzało) Godzina, data zdarzenia: za 15 9 Mapa: dd2 Link do screenów: https://megawrzuta.pl/filesgroup/1f41e4398a6adec0e048fad261714d55.html STEAM_ID / IP: tajne ludzie to jest deadgame xd ostatni raz w te gierke grałem 7 lat ( jak wiecie cs go wyszedł ) wszedłem żeby dla jaj popykać z nudów a wy odpierdalacie jakies bany xd 1 erroR.! reacted to this Bt z.r.a.z., October 17, 2018 Jestes nowy, przestrzegam: nazwa tematu musi być odwzorowaniem jego treści. Następnym razem upomnienia nie będzie, zmieniam. Share this post Link to post Share on other sites
erroR.! 219 Posted October 16, 2018 (edited) @deadgame Spakuj screeny w paczkę .rar i wyślij na hosting zippyshare Edit: tym razem dam ci ub ponieważ screeny są czyste ale na przyszłość pamiętaj o spakowanie ich w paczkę .rar Edited October 17, 2018 by Di4bLo Share this post Link to post Share on other sites
deadgame 0 Posted October 16, 2018 bo ja nie mam co k***a robić xd 1 erroR.! reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
erroR.! 219 Posted October 17, 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites