bye Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Wiek:21 Staż na forum: 21 listopad 2015 Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Posiadałem admina na serwerze cs:go awp Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: średnio 3h Jaki dział forum chcesz redagować(konkursy, artykuły itp.): Bardzo ciekawią mnie konkursy które są wprowadzane w życie oraz te które zostały nadesłane przez graczy. Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Większe życie w fanpage. Dużo ciekawych artykułów zwięźle napisanych i zrozumiałych. Ps. mam urodzinki xP Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 4 dni, stanowczo za krótko jak na RFP, popraw aktywność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brOOk3n Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Jestem neutralny co do tego podania, ale bardziej przekonany do "nie", już mówię dlaczego: - Nie widać cię na forum, szczerze, to nigdy cię nie widziałem - Interpunkcja taka sobie szczerze, przed "które" powinno się stawiać przecinek Niby taki mały szczegół, ale rzuca się w oczy Wniosek?: Więcej poudzielaj się na forum, powtórz zasady interpunkcji i złóż ponownie podanie Wszystkiego najlepszego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 malo siedzisz na forum i malo ludzi Cie kojarzy lecz potrzebni sa nowi RFP. neutral Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanPicolo Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Jestem neutral coś słabo z interpunkcją słaba aktywność Ale jak pisał master mało jest redaktorów, więc powodzenia / LOVASSS> ja nie piszę podania , więc mogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 A ja dałbym Ci szansę, każdemu się ona należy. Na forum nie wypowiadasz się na siłę, ja akurat Cie kojarzę, twoją stanowczość i pewność. Interpunkcji na fb tak bardzo się nie wymaga, ale myślę, że zwrócisz na to uwagę. Liczę, że wniesiesz coś nowego i będziesz dobry redaktorem. Powodzenia. Na tak. @@SzatanPicolo piszesz o interpunkcji, a sam jej nie stosujesz, więc nie rozumiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroe Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Co wy macie do tej interpunkcji jak 90% redaktorów fp wrzuca tam tylko śmieszne obrazki, czasem z 1 zdaniem:D Tak, jestem na tak, zapomniałem dodać Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Od napisania podania żadnego postu nie napisałeś. Jak tak samo będzie na FP, to wróżę szybkę degradację. Poza tym nieestetycznie piszesz. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inferno Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Jesteś już dorosłym człowiekiem, moim zdaniem weźmiesz sobie do serca wszystkie uwagi o interpunkcji i się poprawisz. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mart_Verum Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 To, że konkursy ciekawią Cie, to nie znaczy, że będziesz chciał je przeprowadzać. Podanie napisane na odwal. Ja jestem na NIE. Przed "który" stawiamy przecinek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missia Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Nowi redaktorzy nie są aż tak pilnie potrzebni, a Twoje podanie nie za bardzo przekonuję. Zacznij trochę bardziej udzielać się na forum i wtedy złóż je ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R!O Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Nie wysiliłeś się zbytnio przy pisaniu tego podania, interpunkcja leży. Jestem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missia Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...