BoRy5277 7 Posted November 13, 2018 Nick: BoryWiek: 17 latDoświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś byłem adminem na tym serwie i też na Only DD2 itp i bardzo dobrze mi szło Znajomość AMXX (W skali 1-10): mocne 6Staż w CS-sie: z 3-4 lataSteam / NonSteam: Niestety NSDlaczego Ty: Ponieważ kiedy gram na tym serwie często trafiam na cheaty albo na zachowanie graczy, którzy się wyzywają kiedy nie ma admina. Myślę, będę się nadawał jako admin, ponieważ kiedyś dobrze mi szło Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: z 2-3hKontakt: Fb Discord, tsLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Bory/80.72.33.58:27275/ 1 1 1 Rekuseq, LuckyLoser and erroR.! reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
XMaroKillerX 59 Posted November 13, 2018 Jestem za okresem próbnym + kultura + widzę go na servie + staż + Doświadczenie + GT 1 BoRy5277 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
XxGodSpeedxX 1 Posted November 13, 2018 Nie gram, z tobą na serwerze , więc nie mogę się wypowiedzieć na twój temat . Z tego co widzę na gametrackerze masz tylko 21 h przegrane z groszami 1200 min , a wymagane jest 30 h . Druga rzecz brak steama , średnio mi się to widzi. Takie jest moje zdanie . 1 BoRy5277 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
xAdrriano 36 Posted November 13, 2018 Jestem za Okresem próbnym +Wiek +/-Amx -ns +GT 1 BoRy5277 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
erroR.! 219 Posted November 13, 2018 Jestem tymczasowo na nie GT nie masz 30h więc minus Twoja aktywność na forum też na minus Na nonsteam przymkne oko A z kulturą u ciebie to tak średnio Popraw się i wtedy będę na tak 1 1 LuckyLoser and BoRy5277 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5636 Posted November 19, 2018 Godzinki wbite, zapraszam do wypowiedzi. 1 BoRy5277 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LuckyLoser 508 Posted November 21, 2018 (edited) +wiek +amx -aktywność +/-teraz to może z tymi oszukistami/wyzywaniem się na serwie ci uwierze bo serwer nie posiada admina. Edited November 21, 2018 by LuckyLoser ciężko powiedzieć Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5636 Posted November 26, 2018 Nick + hasło na PW. 1 BoRy5277 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5636 Posted November 26, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites