WdK1337 1 Posted November 19, 2018 Nick : WdK1337 Mapa : css_mirage Odwołanie : Dostałem bana za współprace grając solo na serwerze chciałbym wiedzieć z kim tak " współpracowałem " Dziękuje za uwage Nie pozdrawiam admina LuckyLoser który już mi dał ss'y i nic nie wykazało Share this post Link to post Share on other sites
Bezzi 5393 Posted November 19, 2018 Nie rozumiem treści bana "gra wspólna" i dlatego dostajesz UB. @LuckyLoser Wyjaśnij tego bana. 1 LuckyLoser reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LuckyLoser 508 Posted November 19, 2018 Iz gdyz poniewaz padly przypuszczenia ze gra z kolega 1 erroR.! reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
WdK1337 1 Posted November 19, 2018 Chciałbym wiedzieć jaki kolega nick oraz info na serwerze poprzez czat , mikrofon to nie współpraca:) 1 LuckyLoser reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Bezzi 5393 Posted November 19, 2018 @LuckyLoser Na przypuszczenia dałeś perma, przeczytaj to na głos. Co więcej od kiedy dajemy perm bana za współpracę? Od nigdy. @LOLSON informacyjnie. 1 LuckyLoser reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Bezzi 5393 Posted November 19, 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl 1 LuckyLoser reacted to this Share this post Link to post Share on other sites