DzejDzej :D 3 Posted November 24, 2018 Nick: DzejDzejWiek: 15Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem kilka razy więc mam dosyć spore doświadzczenieZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10Staż w CS-sie: jakoś 5 latSteam / NonSteam: to i to ale gram non steam jeśli trzeba mogę zaczać grać steamDlaczego Ty: Chciałem się wykazać i pomóc administracji serwera ponieważ nie jest ich wielu a czasem naprawde ich potrzeba Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: okolo 2h Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/DZEJDZEJ/145.239.237.106:27060/ Godzinki nadrobie Share this post Link to post Share on other sites
kameleonn 740 Posted November 24, 2018 bylbym za okresem probny wiek na minus amx na plus gt tygodniowe moze i masz ale 30h na servie jeszcze nie dlatego okres probny Share this post Link to post Share on other sites
xAdrriano 36 Posted November 24, 2018 Jestem na nie, ponieważ gdy mówisz przez mikro to max 9 lat i jest wystarczająco adminów Share this post Link to post Share on other sites
call_me_Lukas 235 Posted November 24, 2018 Jestem sceptycznie nastawiony tak @xAdrriano napisał przez mikrofon brzmisz na mniej niż 15 lat, sam minus to wiek steam +/- 30 godzin na serwerze brak, oraz administracja jest często . Share this post Link to post Share on other sites
Psycholog banan 221 Posted November 24, 2018 Wiek na minus jak ci zwracam uwagę i tak robisz swoje trzeba ci często zwracać uwagę o to. Jeśli chcesz być adminem musisz się opanować jeśli chodzi o mikrofon jeżeli nie masz mutacji lub +16. Jeżeli masz cs'a na steamie to czemu nie grasz? Czy jakiś problemy masz z nim ? Dla mnie to jest duża różnica jeśli chodzi o gracza 3k h. Godziny można nadrobić to prawda ale tak czy siak spróbuj się opanować. Jestem tutaj neutralny jeżeli zobaczę na serwerze do czasu aż nie zamkną tematu zmiennie jeszcze zdanie. Pozdrawiam Banan. Share this post Link to post Share on other sites
VisTeR.' 2054 Posted December 4, 2018 Zapraszam na rozmowę na TS3. Share this post Link to post Share on other sites