erroR.! 219 Posted November 28, 2018 Nick: Di4bLo Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem wiele razy adminem serwera. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Ns Dlaczego Ty: Ponieważ jest tylko jeden admin czyli Bory i chciałbym mu pomóc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godziny Kontakt: forum/fb/gg:66342246 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Di4bLo/80.72.33.58:27275/ (wiem że te dwa ostatnie dni nie poszły mi najlepiej bo miałem w uj nauki do spr.) 1 LuckyLoser reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
erroR.! 219 Posted November 30, 2018 (edited) ref. Edited December 2, 2018 by erroR.! Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted December 2, 2018 Powiem tak. Od administracji dostajesz ostatnią szansę na jakiekolwiek posady. Forum jak i serwery to nie piaskownica, że o tutaj napiszę sobie rezygnacje, a następnego dnia znów wrócę, gdzie tu logika? Na PW SID. Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted December 2, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites