call_me_Lukas 235 Posted December 2, 2018 Imię:Łukasz Wiek:20 Staż na forum:Za niedługo rok Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Mam duże ponieważ, pełniłem tą funkcję i prowadzę 2 inne strony Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:8 Znajomość j.angielskiego [x/10]: 8-9 Co nowego wprowadzisz?: Postawię stronę do pionu ponieważ, mało co tam się dzieje posty był wrzucane z długimi przerwami. Będę zamieszczał śmieszne memy oraz informacje z życia forum Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Mam na to sporo czasu jak ogarniam UBT, gre w cs;a i inne rzeczy to czemu nie i stronę Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. 1 Kyou reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Fixen 20 Posted December 2, 2018 Na tak Wiek Był redaktorem Staż Share this post Link to post Share on other sites
Maysteroo 2280 Posted December 2, 2018 na tak! byles juz redaktorem, fp potrzebuje kogos kto sie nim zajmie 1 call_me_Lukas reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
A3ro 530 Posted December 3, 2018 Jestem na tak +pełniłeś tą funkcje +doświadczenie +wiek +potrzebavludzi a ty chętny jesteś a więc czemu nie Pozdrawiam A3ro 1 call_me_Lukas reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Bezzi 5393 Posted December 3, 2018 Na tak, brakuje osób do FP jesteś ogarniętą osobą, byłeś w FP. Powodzenia 1 call_me_Lukas reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Strajk 1568 Posted December 3, 2018 Aktywna osoba moje TAK 1 call_me_Lukas reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
wandi 2860 Posted December 3, 2018 tak, brakuje rfp 1 call_me_Lukas reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
aureox 1548 Posted December 3, 2018 Jestem na tak, byłeś redaktorem, chęci masz, doświadczenie również, to wystarczy Share this post Link to post Share on other sites
FunnyPuma 566 Posted December 3, 2018 Jesteś aktywny, byłeś redaktorem fp, więc sobie poradzisz. Brakuje redaktorów fp, chęci masz to czemu nie. Jestem na tak. Powodzenia. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted December 3, 2018 Na tak Brakuje redaktorow i ma checi Share this post Link to post Share on other sites
Doman 1134 Posted December 3, 2018 Jestem na tak, ale pls ogranicz ilość wrzucanych memów, żeby nie było tak jak kiedyś, że same memy. Pomyśl nad jakąś nowością na fp. Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5641 Posted December 3, 2018 Po uprawnienia zgłoś się do @aquax Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5641 Posted December 3, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites