ErRoR_#1 697 Posted December 6, 2018 (edited) Nick: ErRoR Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie mam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6Staż w CS-sie: 3 LataSteam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty : Ponieważ czasami nie ma admina i inni gracze się wyzywają Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu 1,5 godziny w weekend 3Kontakt: E-mail [email protected] Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198844480715/Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ErRoR %3A)/91.224.117.52:27140/ Edited December 6, 2018 by ErRor_ Share this post Link to post Share on other sites
PsYcI-I0 212 Posted December 6, 2018 (edited) Powiem tak są plusy i minusy: -to doświadczenie lecz każdego można wyszkolić -wiek podczas rozmowy słychać ze po mutacji -GT ale to można nabić +jak gram to widzę na serwerze i idzie się z graczem dogadać ,zgłasza czasami na [email protected] +kultura AMXX tak +/- Szanse można dać skoro są chęci a przez to że odszedł kolejny admin zostało nas 2 przydał by się ktoś do pomocy. Pomimo tych - jestem za okresem próbnym Pewnie będzię że nie spełnia wymagań ale jak się szansy nie da to się nie przekonamy jak sprawdzi się w tej roli .Taka jest moja opinia @kG. @DennyS zapraszam do wypowiedzenia Edited December 6, 2018 by PsYcI-I0 1 ErRoR_#1ONLY MIRAGE reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kG. 585 Posted December 6, 2018 +często na serwerze +zgłasza na [email protected] +po mutacji +amxx -wiek --gt Jestem na tak, tylko popraw gt Pozdrawiam i życzę powodzenia! 1 2 *W*, PsYcI-I0 and ErRoR_#1ONLY MIRAGE reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mementomori2000 17 Posted December 8, 2018 Jestem na nie -gt -wiek -/+amx Share this post Link to post Share on other sites
VisTeR.' 2053 Posted December 9, 2018 Zapraszam na rozmowę na TS3. CL/ Share this post Link to post Share on other sites
VisTeR.' 2053 Posted December 15, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites