[email protected]@NeR 53 Posted December 12, 2018 (edited) Twój nick podczas grania: Haj Duszo Boszlo Godzina, data zdarzenia: Mapa: Link do screenów: https://www22.zippyshare.com/v/lApgxP52/file.html STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: ' " Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:52034421' Plik taki duży bo od razu dałem pov, mam też demko z poprzedniej mapki gdzie już pisał że mam wh, ale go nie dałem //Edit: @stanik zapraszam z rozpiską //Edit2: usunięte [UB] z nazwy tematu Edited December 13, 2018 by [email protected]@NeR 1 call_me_Lukas reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
call_me_Lukas 235 Posted December 12, 2018 (edited) @stanik Rozpiska 24H @Bezzi Edited December 13, 2018 by call_me_Lukas Share this post Link to post Share on other sites
Bezzi 5393 Posted December 13, 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites