patryk998 0 Posted December 13, 2018 Nick: gumis<3Wiek:20Link do BanID: brakIle czasu dziennie spędzasz na forum: staram się poświęcac jak najwięcej czasu lecz mam prace ale duzo czasu gram po nocach Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): TakCoś o sobie: Mam na imię patryk mam 20 lat.gram w klubie i pracuje jako mechanik samochodowyDoświadczenie:Byłem kiedyś adminem na dużo serwerach takich jak cod mod i wiele innych Dlaczego Ty: mysle ze moge pomóc ogarniam dobrze komendy i mysle ze można dac szanse Bt ~Czarna~, December 13, 2018 To nie jest wzór podania o Admina od nas. Zastosuj się do odpowiedniego wzoru edytując post. Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted December 15, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites