DandyX* 7 Posted December 27, 2018 Nick: DandyXWiek: 18Doświadczenie (w byciu adminem): 10/10, wielokrotnie miałem nawet swój serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 ( nie umiem pisać pluginów )Staż w CS-sie: 7-8 latSteam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Serwer cierpi na brak adminów, brak adminów = dużo cheaterów = mało graczy( chyba się zgadzacie w tej kwestii ) Jestem w stanie pomóc, rozpoznam każdy rodzaj cheatów. Mam wieloletnie doświadczenie w tej grze. Mimo mojego krótkiego stażu to już wielokrotnie widziałem cheaterów na serwerze, którzy rozbrajają całą grę i myślę że możecie dać mi szanse, na pewno wyłapie każdego osobnika podczas mojej gry! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: godzinka, dwieKontakt: steam,pw Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/DandyX/80.72.33.58:27275/ Share this post Link to post Share on other sites
Squb 245 Posted December 27, 2018 (edited) Sam nie wiem (Moze okres próbny. Do nadrobienia gt - brak gt = brak admina) + znam osobiście + wiek + duże doświadczenie (miał swoje serwery) + steam ------- gt - staz na sieci Edited December 27, 2018 by Squb 1 DandyX* reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mementomori2000 17 Posted December 27, 2018 Jestem na nie , aż szkoda gadać jak się na to patrzy. -amx -mało cię widze na serverze -gt -/+ co do wieku to …. . 1 DandyX* reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5641 Posted December 27, 2018 Musisz dobić godzinki przynajmniej te 20h. Póki co odrzucam. Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5641 Posted December 27, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites