Daria :D Napisano 31 Maja 2017 #452636 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Nick:Daria Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem):jeszcze Nie Byłam Adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 Staż w CS-sie: ok. 1 i pół roku Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Bardzo bym chciała być adminem poniważ bym chciała pomoagać innym Adminować, I ja gram póżnymi godzinami Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Kontakt: Forum/TS Link do GameTracker'a https://cache.gametracker.com/player/Daria :D/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daria :D Napisano 31 Maja 2017 Autor #452637 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 na steam mam orginalnego csa kupywanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 31 Maja 2017 #452648 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Przykro mi ale ja jestem na NIE - wiek - piszesz, że masz 16, przez mikrofon słychać było coś innego - steam - skoro tak bardzo ubiegasz się o tego admina to pokaż się z tym steamem na serwerze - nie znasz obowiązków admina, co pokazałaś nie raz na serwerze ( np, pytając czy aim jest dozwolony - to chyba oczywiste, że nie ) + plusa masz jedynie za aktywność, ale nie widzę Cie za często ok 21-22 - Na tsie nie widziałam Cie ani razu a jestem na nim codziennie Twoje 2 poprzednie podania były na zasadzie "kopiuj-wklej" ( 1- Nejtena, 2- Moje) zmieniłaś jedynie nie które części co nie zmienia, że podania nie były twoje Życzę powodzenia PS: nie wypowiadaj się we własnym podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 31 Maja 2017 #452653 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Na Nie : wiek : max z 12 lat mam stem ale gram na ns ..... żenada Masz nick Daria nie masz mutacji ale głuchy by poznał po głosie że jesteś chłopakiem szukasz (orientacji .....) tak wiec tyle.. i jeszcze wyp sie w podaniu zamiast edyt.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nejten c; Napisano 31 Maja 2017 #452660 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Jestem na NIE - AMX - Doswiadczenie - Wiek (na pewno nie 16) - Udajesz kogoś innego - Steam +/- aktywność - Żebranie + Spam na czacie - Nie znasz obowiązków admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 31 Maja 2017 #452664 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 (edytowane) Jestem na NIE ponieważ -AMX -Doświadczenie -Steam (nie widziałem żebyś grała na nim) -Wiek -Żebrasz i spamisz na czacie (Czy da ktoś perk) Edytowane 31 Maja 2017 przez Przemo*_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlator Napisano 31 Maja 2017 #452673 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 puki co jestem na NIE -/+ wiek nie znam nie słyszałem nie oceniam -AMX słabe -/+ doświadczenie ( ale każdy wkońcu miał ten 1 raz) -/+ GT +steam nie rozpisałaś się za bardzo podanko pisane na szybko i troszke nie starannie potrenuj troszkę AMX jest sporo poradników z których np ja sie uczyłem poszukaj w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwca 2017 #452743 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Nie widzialem Cię na steam więc wnioskuję że nie posiadasz oryginalnego csa na steam_ie, a to jest jeden z warunków. Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwca 2017 #452744 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi