AndreS~ Napisano 19 Października 2017 #476981 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Nick: Misiek910 Wiek: 17.5 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem i op na tym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: Nie wiem, z 6 lat teraz będzie? Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym powrócić do tego serwera. Jak admina nie ma gracze nagannie wchodzą na txt, przeklinają, gadają przez mikro osoby, które nie posiadają mutacji, a ja chcę temu zapobiec :> Myślę, że jestem lubiany przez graczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Spokojnie 3-4 h Kontakt: forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Misiek910/80.72.40.110:27027/ Edytowane 19 Października 2017 przez ℓιρтσиєq .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 19 Października 2017 #476984 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Na tak. Aktywnosc nie powala ale znajac cb to nadrobisz. Masz doswiadczenie byles tu adminem, znasz amx. Nie lamiesz regulaminu. Po odejsciu animala przyda sie ktos nowy bo wszyscy urlop lub zlewaja server. Powodzenia. My Giermek Back:*:* AndreS~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 19 Października 2017 #476992 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Na TAK -Doświadczene jest -Wiek -Amx dobrze sie z toba gra potrzebny nowy admin Edytowane 19 Października 2017 przez Centurion sde AndreS~ i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi